• ۳۶۶۴۱۰۶۴ - ۰۲۵
آغاز به کار صرافی های تعطیل شده ایرانی در دبی/ امارات ۷۰۰ میلیون دلاربلوکه شده ایران را آزاد کرد

آغاز به کار صرافی های تعطیل شده ایرانی در دبی/ امارات ۷۰۰ میلیون دلاربلوکه شده ایران را آزاد کرد

0 دیدگاه 1 آبان 1398 چاپ خبر بازدید: 8002

اکبر ترکی نماینده مجلس با بیان اینکه روابط ارزی امارات با ایران بهبود یافته گفت: ۷۰۰ میلیون دلار از پول‌های بلوکه شده ایران توسط امارات آزاد شده است.

عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شوری اسلامی بیان کرد: اروپایی ها می‌دانند اگر روزانه ۷۰۰ هزار تا ۱.۵ میلیون بشکه نفت مورد نیاز خود را از ایران خریداری کنند مشکلاتشان رفع می شود و هدف آن‌ها نفع رساندن به ایران نیست بلکه برای رفع گرفتاری خود تلاش می کنند.

وی افزود: هر بشکه نفت را اکنون بین ۶۰ تا ۷۰ دلار پیش  بینی می کنند، در صورتی که بطور میانگین هر بشکه نفت بصورت متوسط با قیمت ۱۱۰ دلار به دست اروپایی‌ها می رسد.

ترکی ادامه داد: تامین امنیت نفتکش ها، بیمه و مشکلات نقل و انتقالاتی از جمله عواملی هستند که قیمت نفت برای اروپایی ها را افزایش می دهد؛ به دلیل ناامنی‌های ایجاد شده، اروپایی‌ها مجبور هستند نفت را گرانتر خریداری کنند. در این شرایط که اروپایی ها تلاش می کنند نفت ایران را خریداری کنند، اماراتی ها نیز سعی می کنند رابطه خود را با ایران بهبود بخشند.

نماینده مردم فریدن، فریدونشهر و چادگان در مجلس شورای اسلامی گفت: اماراتی ها نیز فهمیده اند که دراین مقطع غربی ها و عربستان نمی توانند امنیت این کشور را تامین کنند.

وی افزود: امارات خود را سوئیس خاورمیانه معرفی می کند اما تجارت، بانکداری، انرژی و هواپیمایی این کشور وابسته به امنیت است و می داند در صورت نبود امنیت نمی تواند کاری کند.

عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی گفت: امارات از عربستان و آمریکا دوری کرده و روابط خود را با ایران اصلاح و ۷۰۰ میلیون دلار از پول های بلوکه شده ایران را آزاد کرده است.

ترکی ادامه داد: روابط ارزی امارات با ایران بهبود یافته و صرافی‌های بسته شده ایرانی در دوبی دوباره فعال شده اند.

به گزارش سلام نو،  اکبر ترکی در خصوص تغییر رفتار کشورهای غربی و عربی با ایران، اظهار داشت: فرانسه و دیگر کشورهای اروپایی که اینستکس را مطرح کردند به دنبال این بودند تا کمبود نفت خود را از این طریق  جبران  کنند، زیرا با تحریم ایران نیاز به نفت در بازار جهانی احساس می‌شود و غربی ها برای جبران این خلأ به ساز و کار اینستکس روی آوردند.

 

0 دیدگاه